TRÈGART Koncernen

Virksomheden blev grundlagt i 1993

TRÈGART Koncernen

Virksomheden blev grundlagt i 1993 af Lars Axeltoft Trégart efter at være hjemvendt fra et studie- og arbejdsophold i USA hvor han medbragte en række agenturer inden for ski og outdoor udstyr. I årene frem til 1999 opbyggede virksomheden 9 detailbutikker og beskæftigede ca 45 medarbejdere indenfor engros og handel med friluftartikler.

Interessen for ejendomme blev skabt i denne periode og et salg af detailkæden i 2000 muliggjorde øget fokus på ejendomsudvikling og investering i selskaber og ejendomme. Koncernen har siden været involveret som i en række virksomheder og bidraget organisatorisk og økonomisk på alle plan i virksomhederne.

Den brede erfaring og interesse

Den brede erfaring og interesse omkring iværksætteri har betydet en fortsat stor involvering i diverse startup´s af virksomheder som investor og rådgiver.

I 2004 var koncernen blandt de første investorer i Aberdeen Asset Mangement Denmark.

I årene 2008 og frem, har koncernen medvirket i en række større opkøb af ejendomsporteføljer som led i såkaldte “samlede løsninger”.

I dag består koncernen aktiviteter af en række kapitalandele, primært inden for ejendomme, men ligeledes i en række andre virksomheder.

Koncernen er 100% familieejet.

Relationer

Koncernen har gode relationer til den finansielle verden og samarbejder med kapitalfonde og etablerede forretningkoncepter i form af danske og internationale lejere.