Nyrenoveret ejendom med enestående beliggenhed i indre københavn

Fiolstræde 20, 22, 24 og Krystalgade 14, 16, København K med et samlet areal på 1.072 m2 og et samlet bygningsareal på hele 4.401 m²

Der er tale om en delvist fredet ejendom, bestående af fem sammenhængende bygninger, der er konverteret til attraktive butikslejemål og eksklusive boliger. Ejendommen har tidligere været anvendt som administrations- og undervisningslokaler for Københavns Universitet samt vuggestue.
Ejendommene har gennemgået en omfattende renovering udvendigt som indvendigt. Butikslejemålene i kælder/stue og på 1. sal har optimal eksponering til gaden med 80 meter nyrenoveret facade.
Såvel bolig som butikslejemål er blevet nænsomt renoveret med respekt for husenes kvaliteter, herunder de store vinduespartier og flotte stuklofter samt under hensyn til fredningsbestemmelserne. Nedenstående er beskrivelse af lejlighedesplaner, men den endelige opmåling af lejlighederne er under udarbejdelse. Ejendommen overtages i to ejerlejligheder og er forberedt til yderligere opdeling. Der er mulighed for at disponere over alle boliglejemål eller at disse overtages fuldt udlejede. Der er pt. ca. 500 m² ledig butik, der enten kan overtages tomt, men renoveret, eller der kan påbegyndes udlejning til fuld udlejning ved overtagelse.

OMRÅDEBESKRIVELSE DOMKIRKE, UNIVERSITETET OG SHOPPING
Midt i København i et af byens ældste og mest eftertragtede shoppingområder ligger gaderne Fiolstræde og Krystalgade. Tæt på Nørreport St. byens centrale trafikknudepunkt, hvor finder regionalØresunds- og S-tog samt Metro.
Ejendomme ligger i de atmosfærefyldte og smukke gamle gader lige ved domkirken, Universitetet og Runde Tårn og tæt på et af byens travleste handelsstrøg – Købmagergade. Fiolstræde er en af Københavns gamle hyggelige gågader. Dens af-slappede stemning med mange studerende på vej til og fra universitetet cafeer og restaruranger tiltrækker et stort publikum fra de omkringliggende gader og indkøbsstrøg.
Krystalgade har gennem de senere år udviklert sig til et toneangivende og trendy kvarter i byen, med eksklusive designerbutikkker som Henrik Vibskov, Cahartt, Another Nué Cph og COS, Tæt på finder man store attraktive grønne områder som HC Ørstedsparken og Kongens Have.

Overblik

  • Fiolstræde 20, 22, 24 og Krystalgade 14, 16, København K med et samlet areal på 1.072 m2 og et samlet bygningsareal på hele 4.401 m²
  • Renoveringen er komplet efterår 2015
  • Ingen driftforstyrelser

Samlet etagemeter: 4.401 m²


Detail m2:  1.463 m²


Lejligheder m2: 2.850 m²


Lager/butiksareal: 88 m²


Grundareal: 1.072 m²


Opført i år: Opført: 1810-1811 – Fredet: 1951 – Arkitekt: N. S. Kurtzhals


Renoveret i år: 2015


Bygherre: Rambla


Udvikler: TT Partners

Download TTpartners Katalog

Lejere

Coffee Factory Fiolstræde 20 st. 112 m2 Butik
Coffee Factory Fiolstræde 20 1. 114 m2 Butik

Dr. Martin Boots ( Outrigger) Fiolstræde 24 kld. 88 m2 Butik/lager
Dr. Martin Boots ( Outrigger) Fiolstræde 24 st. 124 m2 Butik

COS (H&M) – minimumsleje 613 m2
(kld. 311 m2 & st. 302m2) *

5 nyrenoverede og restaurerede lejligheder i det centrale kbh. og efterfølgende 19 er igangværende

24 boligenheder, som kan udstykkes i ejerlejligheder – 2-4 værelser (65-159 kvm.)

Ejendommen er delvis fredet og der tages udgangspunkt i de nuværende grundplaner. Lejlighederne renoveres med respekt for det oprindelige udtryk. Gulve og stuklofter bevares så vidt som muligt. Vægge filses, nye køkkener og bad, el-installationer mm. Alt med respekt for fredede arealer.

Placering