Om Tregart

Om koncernen

Virksomheden blev grundlagt i 1993 af Lars Axeltoft Trégart efter at være hjemvendt fra et studie- og arbejdsophold i USA hvor han medbragte en række agenturer inden for ski og outdoor udstyr. I årene frem til 1999 opbyggede virksomheden 9 detailbutikker og beskæftigede ca 50 medarbejdere indenfor engros og handel med friluftartikler. Interessen for for ejendomme blev skabt i denne periode og et salg af detailkæden i 2000 muliggjorde øget fokus på ejendomsudvikling og investering i selskaber og ejendomme.

Koncernen har siden været involveret som i en række virksomheder og bidraget organisatorisk og økonomisk på alle plan i virksomhederne. Den brede erfaring og interesse omkring iværksætteri har betydet en fortsat stor involvering i diverse startup´s af virksomheder som investor og rådgiver. I 2005 var koncernen blandt de første investorer i Aberdeen Asset Mangement Denmark.

I årene 2008 og frem, har koncernen medvirket i en række større opkøb af ejendomsporteføljer i den financielle sektor som led i såkaldte “samlede løsninger”. I dag består koncernen af en række kapitalandele primært inden for ejendomme men ligeledes i en række andre virksomheder. Koncernen er i dag fortsat 100% familieejet.

100% familieejet koncern

Koncernen var blandt de første investorer da Aberdeen i 2004 etablerede sig i Danmark. Koncernen har i en årrække medvirket positivt i såkaldte samlede opkøb/løsninger med debitorer i en række banker. Koncernen beskæftiger en medarbejdere indenfor finansiering og rådgivning, samt arkitekter, Ingenører og entreprenør på kontraktuelle aftaler.